Vin til private

Gavekurve

Gavekurve med lækkert indhold af vin og andre lækkerier. Sammensæt en gavekurv efter ønsker og budget.

Se mere

Vingaver

Lad din vingave blive husket ved at vælge vores vine af høj kvalitet. Giv hellere to gode end fire middelmådige vin.

Se mere

Vin til din fest

Skab de perfekte rammer om din fest med den rette vin. Lad os hjælpe dig med at vælge de rigtige vine.

Se mere

Gavekurve

Stående gavekurv
Ekstra stor gavekurv
Rosekurv
Stor gavekurv

Gavekurve giver et godt indtryk, når de er smukt pakket. VinVerden samarbejer med Bonbonnieren omkring gavekurve, der sikrer et indhold af højeste kvalitet. Vores samarbejde betyder, at uasnet hvilken gavekurv du vælger kan du være sikker på, at den er fyldt med vin og lækkerier af højeste kvalitet. Vi tilbyder gavekurve, der er sammensat efter dine ønsker både hvad angår budget og indhold. Vi tilbyder, at levere gavekurve i Skive, Salling og Fjends. Vi vedlægger ligeledes gerne et håndskrevet kort efter dit ønske. Forkæl en du holder af med en smuk og lækker gavekurv.
kontakt:
Jesper@vinverden.dk eller telefon 51 34 37 87

Vingaver

Amastuola Capocanale
Borgo saletta
Amastuola Lamarossa
Alturis Refosco

Vingaver er en oplagt gavemulighed i mange anledninger. Hos VinVerden giver vi gerne vedjledning til valg af den rette vin til vingaver, så den rammer modtagrens smag. Vingaven skal være noget særligt og ikke blot en ligegyldig vin. Derfor anbefaler vi hos VinVerden at fokuserre på kvalitet fremfor kvantitet. Giv hellere to gode vine fremfor fire billige af tvivlsom kvalitet. En vingave af god kvalitet vil blive husket og værdsat af modtageren. Vi er selvfølgelig gerne behjælpelige med indpakning af vingaven. Vi leverer gerne gaven i Skive, Salling og Fjends. Se udvalget af vin her.
Kontakt:
Jesper@vinverden.dk eller telefon 51 34 37 87 

Vin til din fest

Det er dig og dine gæster, der skaber den gode fest, men den rette vin er med til at skabe de perfekte rammer for festen. Lad os hjælpe dig med at sætte den rette vin til maden. Du betaler selvfølgelig kun for den vin, der drikkes. Alle øvrige flasker tager vi gerne retur.
Kontakt:
Jesper@vinverden.dk eller telefon 51 34 37 87