Vinhandel i Skive med stor passion for vin

Vin er en stor passion for mig og min interesse er kun vokset gennem årerne. Rødvin har igennem mange år interesseret mig, men efterhånden har jeg fået øjnene op for, de kvaliteter og spændende smagsoplevelser, der ligger i både hvidvin og rose. Vin er en forunderlig verden og der findes heldigvis adskillige vinproducenter, der sætter hver deres aftryk på deres vin. Det giver forbrugerne et kæmpe udvalg af smagsoplevelser og som vinentusiast bliver man aldrig færdig med at udforske druer, lande, områder slotte osv. 
Priserne på vin spænder meget bredt og det kan ofte være svært at sige om en vin koster 75,- eller 275,-. Forskellige områder er gennem tiden blevet hypet, hvilket selvfølgelig skyldes, at der generelt er god vin fra områderne, men anmeldere og eksperter påvirker ligeledes priserne. Ofte er det muligt, at få vin, der minder smagsmæssigt om de dyre områder til langt billigere priser fordi de kommer fra et naboområde, der ikke på samme måde er hypet. Som rigtig jyde synes jeg det er spændende at finde disse gode køb fra områder, der er oversete, men byder på fantastisk vin til gode priser. 

Vinhandlen drives fra min bopæl i Skive, hvor jeg har lager til vinen og gerne tager imod kunder, der vil vide mere eller se udvalget vine. Har du brug for levering af vin i Skive hjælper jeg gerne med at bringe vinen ud. Som vinhandler i Skive leverer jeg gerne vin til din fest og tager alt der ikke drikkes retur, således du kun betaler for de vine, der er åbnet.

De bedste hilsner
Jesper Dahlgaard