Magnumflasker

Med magnumflasker opnås, der en effekt udover det sædvanlige. En stor magnumflaske på et gavebord vil altid vække opsigt fra de øvrige gæster.

Logo

Etiketter med eget logo kan være sjovt, men vin med eget logo sender de forkerte signaler. Vinen skal præsenteres som producenten har lavet den, så man kan se hvad man får. Skal der logo på skal det være på indpakningen.

Drikkeklar vin

Langt de fleste vingaver konsumeres indenfor relativt kort tid og derfor er det vigtigt, at vælge en vin, der er drikkeklar, når den gives og ikke skal ligge på lager i 5 år.

Vin i trækasse

Indpakning

Vingaven skal indeholde god vin, men indpakningen skal også være pæn. VinVerden hjælper gerne med at finde den rette indpakning til jeres næste vingave.

Bred appel

Vingaver skal gerne have en rimelig bred appel, da det gives til mange forskellige mennesker. Det er selvfølgelig ikke muligt at vælge noget, der rammer alle, men vinen skal være noget de fleste vil synes om.

Påskønnelse af medarbejdere

En spontan vingave til medarbejderene fredag eftermiddag skaber glade medarbejdere. Det behøves ikke at koste en formue at glæde medarbejderene.

Gavekurve

Hos VinVerden har vi indgået et samarbejde med Chokolet – Bonbonnieren. Til vores smukke og lækre gavekurve leverer de chokolade, kaffe og mange andre lækkerier. Chokolet er ekspert på dette og område og leverer altid varer i højeste kvalitet. Derfor indeholder gavekurvene udelukkende vin og lækkerier af højeste kvalitet. Gavekurve kan sammensættes efter ønske, men nedenfor ses eksempler på hvordan de kan se ud. 

Ekstra stor gavekurv

Ekstra stor gavekurv med 3 flasker god vin og mange andre lækkerier. Kr. 520 + moms.

Stor gavekurv

Stor gavekurv med 2 flasker god vin og mange andre lækkerier. Kr. 450 + moms.

Rosekurv

Smuk gavekurv i lyse farver med en flaske rosevin og en række lækkerier. Kr. 260 + moms.

Stående gavekurv

Enkelt opsat gavekurv med en rigtig god rødvin samt lækkerier. Kr. 255 + moms.

Profil høj opløsning

Rådgivning til valg af vingaver

Vingaven er vigtig og derfor skal du have den rette rådgivning inden du vælger din vin. Vinen repræsenterer din virksomhed og derfor skal vingaven stå mål med de signaler du ønsker din virksomhed skal sende. Vinen er ikke en reklamesølje, men den skal sikre virksomhedens image og skabe goodwill hos dine interessenter. Vingaver er mere end blot vin. Indpakningen af vinen kan være med til at sætte ekstra streg under kvaliteten. Trækasser enten med eller uden dit logo gør vinen mere eksklusiv. Vingaver har i mange år været lig med rødvin, men der er voksende interesse for andre vin og derfor kan en rosevin være med til at din gave skiller sig ud og repræsenterer noget lidt mere unikt. 

Kontakt mig næste gang du skal give en vingave og vær sikker på at din gave signalerer lige præcis det du ønsker. 
Telefon: 5134 3787
Mail: jesper@vinverden.dk
Eller ved brug af kontaktformularen herunder.

Udfyld formularen herunder og modtag et uforpligtende tilbud