Vinkøleskabe

Viser alle 8 resultater

Pevino MS 161 flasker – 1 zone – sort

Høj kvalitet. Udviklet og designet i danmark. Fyldt med den nyeste teknologi.

kr. 20.995,00
kr. 9.999,00
Ikke på lager

Pevino 42 flasker – 2 zoner

intergrerbart vinkøleskab med 2 zoner Ekslusivt dansk design og nyeste teknolog. Udtrækkelige egetræshylder. Lavt støjniveau og høj energiklasse.

kr. 13.995,00
kr. 7.995,00
kr. 7.995,00

Pevino NG Display 200 flasker – 1 zone – Sort glasfront

Dansk design og udvikling i markedets bedste kvalitet. OBS: Leveringstid 3-4 uger pt.

kr. 22.995,00

Cavecool Affection Onyx NEW – 210 flasker – 2 zoner – Sort

2 individuelle zoner. Mange lækre features og et elegant design.

kr. 15.995,00

La Sommeliere LS24A – 23 flasker 1 zone

Temperaturzone 5-20 grader. Kompakt design til opbevaring af 23 flasker. Antivibrationssystem og UV-filter i lågen. Energiklasse A.

kr. 5.995,00

Vinkøleskabe kan fås i mange størrelser og forskellige prisklasser. Derfor kan stort set alle behov dækkes. Lige fra det lille vinkøleskab til dem der har brug flere store vinkøleskabe til den massive vinsamling. Det kan dog være en udfordring at finde rundt i de mange muligheder, der efterhånden findes på markedet. Derfor kommer der her nogle forhold du kan være opmærksom på i jagten på det bedste vinkøleskab til dit behov.
Opbevaring af vin i vinkøleskab
Der kan være flere forskellige årsager til, at man ønsker sin vin opbevaret i et vinkøleskab. Groft sagt er der to årsager til at bruge vinkøleskab til opbevaring af vinen. For mange handler det om at kunne servere vin til gæsterne ved en passende temperatur. Det er meget fordelagtigt, at man altid er sikker på at kunne hive en vin frem, der er den rette temperatur i forhold til servering.
Den rette temperatur i vinkøleskabet kan altid diskuteres, da forskellige vine skal serveres ved forskellige temperaturer. Udgangspunktet er dog, at temperaturen skal være lavere fremfor højere. Det er lettere at bringe vinen op på en passende temperatur end det vil være at gå den anden vej. Derfor er anbefalingen at vælge en temperatur på omkring 14 grader til rødvin, der typisk serveres mellem 14-18 grader. Er det hvidvin er spændet typisk 6-13 grader alt efter om det er en fed Chardonnay eller en fin Riesling. Lad derfor temperaturen være på 6-7 grader for hvidvin.
Er formålet med vinkøleskabet i stedet langtidsopbevaring er det optimale at stille temperaturen på 12 grader, da det giver den optimale udvikling over tid.
Uanset dit behov har vi et vinkøleskab, der passer. Se vores udvalg og kontakt os gerne på mail@vinverden.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det rette vinkøleskab.
Skal det være vinkøleskab med 2 zoner?
Er der kun plads til et mini vinkøleskab er en zone selvfølgelig eneste mulighed, men efterhånden kan selv et relativt lille vinkøleskab have 2 zoner. Som nævnt ovenfor er en temperatur i vinkøleskab på 12 grader fint, hvis vinen skal gemmes. Er det der imod til sikring af den rette serveringstemperatur er 2 zoner en rigtig god løsning. På den måde kan man både have optimal temperatur til rødvinen og rette temperatur til hvidvin, rosé og Champagne.
Et vinkøleskab med 2 zoner er naturligvis lidt dyrere end et med kun en zone. Det er dog klart anbefalelsesværdigt at vælge et med 2 zoner, da det gør det anvendeligt til både rød- og hvidvin. Hvidvin og især roses øgede popularitet taler også for et vinkøleskab med 2 zoner.
Vi anbefaler, at du sætter temperaturen lidt lavere en serveringstemperaturen. Når vinen tages ud af vinkøleskabet og kommer i glasset stiger temperaturen hurtigt med et par grader. Derfor kan et vinkøleskab med 2 zoner fint stå på 14 grader til rødvin og 6 grader til hvidvin og rosé.
Overvej om det skal være et støjsvagt vinkøleskab
En af de fejl rigtig mange begår i forbindelse med køb af vinkøleskab er at købe et for billigt vinkøleskab. På de billigste modeller vil man næsten altid opleve at støjen kan være generende, hvis vinkøleskabet er placeret i et opholdsrum. Anbefalingen er derfor at være opmærksom på, hvor meget støj, der er fra vinkøleskabet. Modellerne angiver hvor mange decibel, der må påregnes. De støjsvage modeller ligger omkring eller lige under 40 decibel. Det er lidt mere end et almindeligt køleskab og lidt mindre end en opvaskemaskine.
Et vigtigt råd i forhold til at undgå støj er, at der skal være plads til at vinkøleskabet kan komme af med varmen, da det ellers skal arbejde unødigt hårdt. Næsten alle vinkøleskabe suger luft ind forneden og skal af med luften foroven. Derfor er det vigtigt, at der under skabet er plads til luftindtag. Samtidig skal der gerne være et par centimeters frirum bag skabet og endeligt skal der også være noget frirum overskabet, så vinkøleskabet kan komme af med varmen igen.
Så kort sagt skal du inden køb af vinkøleskab tage stilling til antal zoner, antal flasker og støjniveau. Det sidste råd må være at købe stort nok. Det er sjældent, at vinsamlingen bliver mindre efterhånden som interessen for vin vokser.
Hos VinVerden er vi altid klar til at hjlælpe og finde lige netop det vinkøleskab, der matcher dit behov. Så tøv ikke med at kontakte os på mail@vinverden.dk eller ring direkte til Jesper på 51343787.