Roulepierre Rouge – Cotes de Rhone – Pierre Amadieu
Lækker rødvin fra topproducenten Pierre Amadieu i Gigondas.
2016 var virkelig godt i Rioja. 12 måneder på egefade har givet en balanceret vin.
Château Mayne-Vieil – Fronsac 2016
Merlotvin fra Bordeaux. Område ikke langt fra Pomerol.
Gigondas Domaine Grand Romane – Vieilles Vignes – Pierre Amadieu – 2019
Klassisk Sydrhone i fremragende balance. Dybde og lang eftersmag.
93 point og "Bedste køb" i Din Vinguide august 2024. Fantastisk balance mellem primær frugt og egefadet.
Smagekasse Piemonte. Oplev Barolo, Barbaresco, Barbera d'Alba og Barbera d'Asti og find din egen favorit.
Muriel Reserva – Rioja – Fincas de la Villa
Klassisk Rioja Reserva lageret på blanding af amerikanske og franske egefade.
Smagekasse – europæiske luksusvine
Afhold din egen vinsmagning. Medfølgende guide og information om vine og områder.
Carmen Cabernet Sauvignon – Gran Reserva 2017
Single vineyard i perfekt balance. 97 point hos Decanter.
Gaveæske med 2 flasker – Bourgogne Réserve Pinot Noir
Vellavet klassisk Pinot Noir fra anerkendt producent.
En unik vinoplevelse med Vega Sicilia Unico. Blandt de bedste vine i Ribera del Duero og hele verden.
Bennati, Amarone Valpolicella 2019
Sublim italiensk årgangsvin med dybe smagsnoter af moden kirsebær og krydret chokolade.
Gaveæske 2 flasker – Fontanabianca Barbaresco
Gaveæske til vinelskeren, der sætter pris på eksklusiv vin.
Gaveæske med 2 flasker – Gigondas Domaine Grand Romane
Fantastisk vinoplevelse. Perfekt gave til vinelskeren.
Finca Meryos Roble – Ribera del Duero
Smagfuld rødvin fra Ribera del Duero til en fornuftig pris.
Dominio de Atauta 2016 – Ribera del Duero
Blandt de allerbedste vine fra Ribera del Duero. Højt rated vin.
Her finder du VinVerdens udvalg af rødvin. Jeg har gjort mig umage for at udvælge rødvin, der smager godt og kan give dig nogle gode oplevelser.
Rødvin er en kilde til gode oplevelser. Hos VinVerden har vi smagt samtlige vine i sortimentet og kan dermed give dig vores beskrivelse af vinene. Vin er en subjektiv oplevelse, men der er dog nogle elementer, der er mere eller mindre objektive. Region, druer, alkoholprocent osv. er ganske objektivt, men syns-, duft- og smagsindtryk er langt mere subjektiv. De fleste druer har deres særegne, men der er meget stor forskel på den behandling de har været udsat for. Både vejr, terroir og vinmageren har sat sit aftryk på hver enkelt vin og det vil komme til udtryk i den oplevelse vi som vindrikkere har. hver især. Sørg derfor altid for at smage på meget forskelligt vin, da et område og en druesammensætning kan opleves meget forskelligt selvom man måske ikke tror, at variationen kan være så stor endda. Min klare opfordring er derfor altid at være nysgerrig og prøve en masse forskellige vine. Lad det altid være en oplevelse at drikke vin og se, duft og smag godt på vinene du drikker.