Udvalgte varer

DKK 16.750,00

Vinreol i hjørneopstilling. Giver mulighed for opbevaring af 736 falasker. Mål B: 213 cm til hver side fra hjørnet, H: 207,4 cm.

DKK 749,00

Ægte krystalglas. Håndlavet og mundblæst vinkaraffel.

DKK 299,00

Smart 7-i-1 dekanteringsprop, der ilter og filtrerer vinen, når den skænkes.

Ikke på lager
DKK 249,00

Elegant og enkelt design Mulighed for udbygning med flere moduler

-10%
DKK 1.104,00 DKK 999,00

Smagekasse Piemonte. Oplev Barolo, Barbaresco, Barbera d'Alba og Barbera d'Asti og find din egen favorit.

DKK 199,00

Med denne vinkøler fra Pulltex kan du på elegant vis holde tempereturen nede på din vin på de varme sommerdage. Bliver temperaturen på vinen for høj mister den sin rette blaance og kommer til at smage mindre godt. Rosé og hvidvin skal endelig ikke blive for varm og derfor er en vinkøler en god løsning, [...]

DKK 139,00

Fyldig og blød Barbera d'Asti Superiore fra det lille vinhus Gozzelino.

DKK 75,00

Forfriskende og let hvidvin fra Salento i Syditalien.

Indlæg

Vinhandel i Skive

VinVerden drives fra mit private hjem i Skive, hvor du er velkommen til en snak om vin. Har du brug for hjælp til at vælge vin til din næste fest eller et andet arrangement hjælper jeg gerne til med forslag til sammensætningen, der passer Jer. Min passion for vin er stor og fra min vinhandel i Skive kan du altid få en uformel snak om de vine jeg har og er der noget specielt du er ude efter forsøger jeg gerne at skaffe det hjem via mit netværk af vinhandlere. Jeg kan efter aftale hjælp med levering af vin i Skive og omegn, hvis der er behov for det. Så tøv ikke med at kontakte mig, hvad enten du har brug for rådgivning, en snak eller gerne vil smage en vin.